Про виконання наукового проекту «Геофізичні дослідження літосфери центрального та північного регіонів України для оцінки перспектив нафтогазоносності (GEORIFT)» (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 11 січня 2017 р.) - Старостенко, В.І. (Вісник НАН України, 2017)
У доповіді розглянуто важливість вивчення глибинної будови літосфери України з використанням геофізичних методів досліджень як основи для пошуків мінеральних та енергетичних ресурсів країни, а також обговорено результати виконання наукового проекту «Геофізичні дослідження літосфери центрального та північного регіонів України для оцінки перспектив нафтогазоносності (GEORIFT)».