Керування складним науково-технічним експериментом у багатофазному середовищі - Варава, І.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2016)
Удосконалено науково-методичні підходи до формування інформаційних технологій керування складним науковим експериментом в багатофазному середовищі.