Концептуальні засади формування сегмента видавничої продукції НАН України в електронному середовищі
Сучасний рівень упровадження по всьому світу передових інформаційно- комунікаційних технологій є викликом часу і для науково-видавничої діяльності Академії наук. Повноцінне представлення в електронному середовищі видавничої продукції НАН України потребує створення уніфікованих веб-ресурсів усіх на...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | Вакаренко, О.Г. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2014
|
Назва видання: | Наука України у світовому інформаційному просторі |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/122985 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Концептуальні засади формування сегмента видавничої продукції НАН України в електронному середовищі / О.Г. Вакаренко // Наука України у світовому інформаційному просторі. — Вип. 10. — К.: Академперіодика, 2014. — С. 5-10. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Концепція формування сегмента видавничої продукції Національної академії наук України в електронному середовищі
Опубліковано: (2015) -
Формування видавничої стратегії як необхідна умова просування наукового журналу в сучасному інформаційному просторі
за авторством: Вакаренко, О.Г.
Опубліковано: (2017) -
Про концептуальні засади провадження видавничої діяльності в НАН України (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 6 листопада 2019 року)
за авторством: Яцків, Я.С.
Опубліковано: (2020) -
Концептуальні засади державного регулювання формування трудового потенціалу України
за авторством: Шило, К.М.
Опубліковано: (2012) -
Концептуальні засади формування та використання полікритеріальних діагностичних систем на підприємствах машинобудування
за авторством: Кузьмін, О.Є., та інші
Опубліковано: (2010)