Удосконалення діючих методів ціноутворення на підприємствах харчової промисловості регіону
Розглянуто основні напрямки цінової політики, які спрямовані на забезпечення: розвитку національної економіки та підприємницької діяльності; протидії зловживанню монопольним (домінуючим) становищем у сфері ціноутворення, розширення сфери застосування вільних цін; збалансованості ринку товарів та під...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | Федорова, С.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2013
|
Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123307 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Удосконалення діючих методів ціноутворення на підприємствах харчової промисловості регіону / С.В. Федорова // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 2 (32). — С. 135–139. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Сучасні принципи ціноутворення на послуги пасажирського авіаційного транспорту
за авторством: Матросова, Л.М., та інші
Опубліковано: (2009) -
Розвиток Інтернет-маркетингу на підприємствах малого та середнього бізнесу
за авторством: Падерін, І.Д., та інші
Опубліковано: (2016) -
Система конкурентних стратегій підприємства та перспективи впровадження стратегічної культури на підприємствах України
за авторством: Циганюк, О.О.
Опубліковано: (2009) -
Основні проблеми розвитку маркетингу на переробних підприємствах борошномельної галузі в сучасних умовах господарювання
за авторством: Мірошниченко, К.М.
Опубліковано: (2013) -
Удосконалення методичних підходів до оцінювання конкурентоспроможності галузі
за авторством: Швець, Н.В., та інші
Опубліковано: (2018)