Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України
Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовано основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновано шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2013
|
Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123309 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л.Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 2 (32). — С. 152–155. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-123309 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1233092017-09-02T03:04:47Z Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України Штимер, Л.Т. Маркетинг Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовано основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновано шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільсько-господарських підприємствах. Исследовано состояние и тенденции развития мясопродуктового подкомплекса Украины как одной из стратегически важных отраслей АПК. Проанализированы основные проблемы отрасли в современных условиях и предложены пути выхода животноводства из кризисного состояния, которые позволят обеспечить эффективное развитие отрасли и увеличить объемы производства мяса на сельскохозяйственных предприятиях. The state and trends of the meat sector in Ukraine as a strategically important agricultural industries. Analyzed the main problems in the field of contemporary conditions and proposed ways out of crisis livestock that of ensuring effective development of the sector and increase the production of meat at farms. 2013 Article Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л.Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 2 (32). — С. 152–155. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. 1817-3772 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123309 637.5 uk Економічний вісник Донбасу Інститут економіки промисловості НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Маркетинг Маркетинг |
spellingShingle |
Маркетинг Маркетинг Штимер, Л.Т. Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України Економічний вісник Донбасу |
description |
Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовано основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновано шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільсько-господарських підприємствах. |
format |
Article |
author |
Штимер, Л.Т. |
author_facet |
Штимер, Л.Т. |
author_sort |
Штимер, Л.Т. |
title |
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України |
title_short |
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України |
title_full |
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України |
title_fullStr |
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України |
title_full_unstemmed |
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України |
title_sort |
сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу україни |
publisher |
Інститут економіки промисловості НАН України |
publishDate |
2013 |
topic_facet |
Маркетинг |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123309 |
citation_txt |
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л.Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 2 (32). — С. 152–155. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
series |
Економічний вісник Донбасу |
work_keys_str_mv |
AT štimerlt sučasnijstanrozvitkumâsoproduktovogopídkompleksuukraíni |
first_indexed |
2023-10-18T20:43:59Z |
last_indexed |
2023-10-18T20:43:59Z |
_version_ |
1796150957021593600 |