Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України
Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовано основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновано шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та...
Збережено в:
Видавець: | Інститут економіки промисловості НАН України |
---|---|
Дата: | 2013 |
Автор: | Штимер, Л.Т. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2013
|
Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123309 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л.Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 2 (32). — С. 152–155. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Сучасний стан ринку зерна України, проблеми та перспективи розвитку
за авторством: Лебідь, В.М., та інші
Опубліковано: (2013) -
Управління маркетингом зернопродуктового підкомплексу в умовах глобальної продовольчої кризи
за авторством: Чеботарьов, В.А., та інші
Опубліковано: (2010) -
Сучасний стан і перспективи розвитку виробництва та переробки олійних культур в Україні
за авторством: Аранчій, В.І., та інші
Опубліковано: (2013) -
Сучасний стан і перспективи розвитку ринку органічної продукції
за авторством: Берсуцька, С.Я., та інші
Опубліковано: (2020) -
Поточний стан та перспективи розвитку агропромислового сектору України в контексті євроінтеграції
за авторством: Берсуцька, С.Я., та інші
Опубліковано: (2019)