Міжнародні контакти – шлях до інтеграції - Татарінова, О.О.; Петруняк, В.; Сергеєва, К. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
7 – 10 квітня у Санкт-Петербурзі відбулася 3-я Міжнародна конференція та виставка “Санкт-Петербург-2008. Геонауки – від нових ідей до нових відкриттів”. Організаторами заходу виступили Європейська асоціація вчених та інженерів-геологів і геофізиків (European Association of Geoscientists & Engineers, EAGE), Євразійське геофізичне товариство (ЄАГТ) та Співтовариство геофізиків-розвідників (Society of Exploration Geophysists, SEG).