Пам'яті Георгія Миколайовича Орловського (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
21 квітня 2009 р. пішов з життя відомий учений-геолог, старійшина Інституту геологічних наук НАН України, провідний фахівець Відділення морської геології і осадового рудоутворення НАН України з морської геології, лауреат Державної премії України у галузі науки і техніки, заступник головного редактора журналу "Геология и полезные ископаемые Мирового океана" Георгій Миколайович Орловський.