Перший палац К.Г. Розумовського в Батурині - Терех, М.І. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті досліджуються проблеми відбудови Батурина за часів гетьманування К. Розумовського та, зокрема, історія спорудження його дерев’яного палацу.