Прогнозні прирозломні рифогенні пастки вуглеводнів схилу Висачківсько-Ромоданівської антикліналі південної прибортової зони Дніпровсько-Донецької западини - Олійник, О.П. (Доповіді НАН України, 2017)
Палеозойські карбонатні тіла Дніпровсько-Донецької западини (ДДз) є перспективними пастками вуглеводнів. На схилі Висачківсько-Ромоданівської антикліналі спрогнозовані нові рифогенні споруди. Отримані результати сприятимуть пошуково-розвідувальним роботам на нафту і газ в межах ДДз.