Видатний учений-економіст (до 90-річчя від дня народження академіка НАН Укрїни І.І. Лукінова) - Пирожков, С.І. (Вісник НАН України, 2017)
Матеріал присвячено 90-річчю від дня народження відомого українського економіста, віце-президента і голови Секції суспільних наук НАН України (1979—1993), академіка-секретаря Відділення економіки НАН України (1976—1980, 1993—1997), директора Інституту економіки НАН України (1976—2003), лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки (1979), премії НАН України ім. М.В. Птухи (1998), заслуженого діяча науки і техніки України (1997), доктора економічних наук, професора, академіка НАН України Івана Іларіоновича Лукінова.