Слово про Д.С. Мережковського, коріння роду якого в землі Глухівщини - Терлецький, В.В. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті йде мова про письменника Д.С. Мережковського, рід якого був тісно пов'язаний з м. Глухів, його літературну спадщину, взаємини з відомими діячами літературного процесу другої половини ХІХ – першої половини ХХ ст.