Глухів в українській революції (події 1917–1918 рр. за спогадами В. Бурятинського) - Мірошниченко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті вперше публікується щоденник офіцера російської імперської армії В. Бурятинського, який був активним учасником антибільшовицького повстанського руху на Глухівщині в 1917–1918 рр.