Утворення поліядерних комплексів уранілу у водних розчинах - Мисакович, Т.С. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2007)
За допомогою квантово-хімічних розрахунків (ab-initio метод) досліджено можливість існування у водних розчинах комплексу (UO)₂(OH)₂. Установлено, що цей комплекс із шістьма молекулами води є найбільш стійким. Знайдено величину дипольного моменту, а також розподіл зарядів у комплексі.