Ольга Хохлова: всесвітньо відома ніжинка маловідома на батьківщині - Луняк, Є.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена вивченню життя та діяльності відомої балерини, дружини Пабло Пікассо, Ольги Степанівни Хохлової, насамперед ніжинському періоду її біографії. Уточнено дату її народження та встановлено місця у Ніжині, пов’язані з нею.