Нові знахідки меморіальних пам'яток ХІХ – початку ХХ ст. на Вознесенському кладовищі міста Глухова - Мірошниченко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті запропонована секторна структура досліджень надгробків ХІХ – початку ХХ ст. з Вознесенського кладовища міста Глухова. Вводиться у науковий обіг група некрополістичних пам’яток.