«Земский врач» – одна з перших в Україні медичних газет - Нікітін, В.Г.; Терех, М.І. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті розглядається історія виникнення на Чернігівщині першого періодичного щотижневого медичного видання «Земский врач», подається інформація про його засновників – доктора медицини Є.В. Святловського і відповідального секретаря, лікаря В.В. Шеболдаєва.