Видатний математик, просвітитель і організатор науки (до 150-річчя від дня народження академіка Д.М. Синцова) - Борисенко, О.А. (Вісник НАН України, 2017)
Матеріал присвячено 150-річчю від дня народження відомого українського математика, доктора математики (1898), професора (1903), академіка АН УРСР (1939), заслуженого діяча науки УРСР (1935) Дмитра Матвійовича Синцова.