Гармонія в науці і житті (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України Е.В. Луговського) - Комісаренко, С.В. (Вісник НАН України, 2017)
17 листопада виповнюється 80 років відомому українському вченому-біохіміку, фахівцю з гемостазу, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2015), завідувачу відділу структури і функції білка Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України, доктору біологічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Едуарду Віталійовичу Луговському.