Українсько-британські відносини: історія та сучасність - Черінько, І. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті розглядається процес становлення українсько-британських взаємин в період становлення сучасної української державності.