Назви вулиць Мукачева у ХХ ст. - Філіпов, О. (Інститут історії України НАН України, 2007)
Стаття розповідає про назви вулиць Мукачева і про те, як вони змінювалися впродовж ХХ ст. Подано список більше ніж 60 вулиць з їхніми назвами у різні періоди історії міста.