XXVII київський міжнародний симпозіум з наукознавства та історії науки "наукознавство та історія науки: минуле, теперішнє, майбутнє" — "добровські читання" - Кот, О.В. (Наука та наукознавство, 2017)
Черговий XXVII Київський міжнародний симпозіум з наукознавства та історії науки у рамках єдиного наукового форуму «Наукознавство та історія науки: минуле, теперішнє, майбутнє» — «Добровські читання», який відбувся 14—15 березня у м. Києві, продовжив традиції регулярного проведення київських міжнародних симпозіумів з наукознавства та історії науки та щорічних «Добровських читань».