16-та Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні питання історії науки і техніки» - Литвинко, А.С.; Константинов, В.О. (Наука та наукознавство, 2017)
5–7 жовтня 2017 р. відбулася 16-та Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні питання історії науки і техніки». Щорічна зустріч дослідників історії науки і техніки проходила цього разу в актовій залі Державного університету інфраструктури та технологій Міністерства освіти і науки України у Києві.