Оцінка ролі транспорту в зростанні економіки України: макроекономічний аспект - Кудрицька, Н.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2017)
Досліджена динаміка індексів основних макроекономічних показників України та розроблений їх прогноз до 2018 р.; проведена оцінка питомої ваги транспортної та інших видів економічної діяльності у формуванні валової доданої вартості України. Зроблений висновок щодо можливих тенденцій до зростання економіки України за певних умов.