Оцінка ефективності екстракорпорального запліднення після перенесення вітрифікованих бластоцист у природному циклі та із застосуванням замісної гормональної терапії - Грищенко, М.Г.; Луцький, А.С.; Паращук, В.Ю. (Международный медицинский журнал, 2017)
Подано результати дослідження ефективності екстракорпорального запліднення після перенесення вітрифікованих бластоцист у природному циклі та із застосуванням замісної гормональної терапії. Визначено, що найефективнішим є протокол, у якому перенесення вітрифікованих бластоцист відбувається у модифікованому природному менструальному циклі з підтримкою лютеїнової фази шляхом внутрішньовагінального введення (протягом двох тижнів) 90 мг прогестерону у вигляді гелю.