Застосування кваліметричних метод для оцінювання якости ударно-навантажених матеріялів - Куриляк, В.В.; Хімічева, Г.І. (Успехи физики металлов, 2017)
У зв’язку з тим, що в сучасній метрологічній базі даних відсутня чітка методика оцінювання якости матеріялів за умов ударних і високошвидкісних навантажень, у даній статті проводиться та представляється експериментальне дослідження практичного застосування кваліметричних метод задля оцінювання якости матеріялів за таких умов