Оптимізація структурних рішень комбінаційних суматорів згідно критеріїв мінімальної часової, апаратної та структурної складності - Круліковський, Б.Б.; Возна, Н.Я.; Грига, В.М.; Давлетова, А.Я. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Запропонована структура суматора з прискореним переносом для виконання операції додавання двійкових чисел у базисі Радемахера. Виконано мікроелектронну реалізацію запропонованого суматора з прискореним переносом на ПЛІС. В результаті синтезу на ПЛІС відомого та запропонованого суматорів з прискореним переносом отримано характеристики складності, які співпадають з теоретичними розрахунками.