Методи міжбазисних перетворень багаторозрядних кодів теоретико-числових базисів Радемахера – Крестенсона - Николайчук, Я.М.; Волинський, О.І.; Гуменний, П.В.; Пастух, Т.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Наведено методи міжбазисних перетворень багаторозрядних кодів.