Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла
Вступ. Олії тропічних рослин, як найбільш значиме джерело рослинних жирів у світі, можуть замінити традиційні види високовартісної олійної сировини у виготовленні харчових продуктів, що відповідатимуть світовим стандартам і вимогам харчової галузі. Постановка завдання. Виявити можливість двостаді...
Збережено в:
Видавець: | Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
---|---|
Дата: | 2018 |
Автори: | Радзієвська, І.Г., Мельник, О.П., Галенко, О.О. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2018
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/133875 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла / І.Г. Радзієвська, О.П. Мельник, О.О. Галенко // Наука та інновації. — 2018. — Т. 14, № 1. — С. 40-49. — Бібліогр.: 26 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Кінетичні характеристики природних антиоксидантів рослинних олій
за авторством: Радзієвська, І.Г., та інші
Опубліковано: (2015) -
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
за авторством: Лявинець, Г.М., та інші
Опубліковано: (2013) -
Технологія зниження викидів оксидів азоту при факельному спалюванні вугілля
за авторством: Дунаєвська, Н.І., та інші
Опубліковано: (2016) -
Інноваційна технологія механізованого мокрого підводного зварювання високолегованої корозійностійкої сталі
за авторством: Каховський, М.Ю.
Опубліковано: (2015) -
Особливості аналізу ефективності впровадження технологічних інновацій в сільському господарстві
за авторством: Дорогань-Писаренко, Л.О., та інші
Опубліковано: (2020)