Проблеми виникнення дорожньо-транспортних пригод та дорожньо-транспортного травматизму в Україні.Можливі шляхи їх вирішення - Гоженко, А.І.; Біла, Ю.С. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2012)
В статті проанализировані причини виникнення дорожньо-транспортних пригод та дорожньо-транспортного травматизму в Україні та запропоновані можливі шляхи іх вирішення.