Дослідження взаємозв’язку між формою перетину зерен високотемпературного WC та їх мікротвердістю - Бондаренко, В.П.; Гнатенко, І.О.; Матвійчук, О.О.; Прокопів, М.М.; Заволокін, В.Г. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
У роботі наведені результати дослідження мікротвердості зерен карбіду вольфраму WC в сплаві ВК28. Встановлено, що базисні площини мають велику мікротвердість ніж призматичні.