Новые данные об инженерно-геологических свойствах донных осадков глубоководной части Черного моря - Емельянов, В.А.; Довбыш, С.Н. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Наведені дані досліджень донних осадків глибоководної частини Чорного моря. Проаналізовані результати визначень физико-механічних властивостей зразків різних речовинно-генетичних типів відкладів.