Формування вимог до інтерфейсу електронних високовольтних вимірювальних перетворювачів струму та напруги - Танкевич, С.Є. (Технічна електродинаміка, 2014)
Визначено та сформовано вимоги до цифрового інтерфейсу електронних вимірювальних перетворювачів струму та напруги. Вказано на доцільність використання оптоволоконної лінії зв'язку та встановлення електронного блоку безпосередньо на приєднанні. Подано опис комунікаційного стеку передавання вибіркових миттєвих значень струму та напруги до вторинного обладнання, опис еталонного кадру передавання цих значень та розраховано необхідну ширину пропускання каналу передавання даних.