Підготовка вхідної інформації для автоматичної корекції похибок вимірювальних каналів струму систем керування електроенергетичними об’єктами - Танкевич, Є.М.; Яковлєва, І.В.; Варський, Г.М.; Паньків, В.І. (Технічна електродинаміка, 2016)
Розроблено алгоритм обчислення коригувальних поправок до виміряних модулів та кутів фазних струмів в залежності від значень цих струмів та способів одержання інформації про похибки трансформаторів струму. За цим алгоритмом розроблено програму підготовки вхідної інформації для корекції похибок вимірювальних каналів струму, застосування якої дозволяє максимально зменшити кількість операцій, що безпосередньо виконуються в засобі вимірювання, забезпечуючи при цьому необхідне підвищення точності вимірювального каналу.