Использование лиофилизированного молозива коров как пищевой добавки
Збережено в:
Дата: | 2005 |
---|---|
Автор: | Сандомирский, Б.П. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2005
|
Назва видання: | Проблемы криобиологии и криомедицины |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/136612 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Использование лиофилизированного молозива коров как пищевой добавки / Б.П. Сандомирский // Проблемы криобиологии. — 2005. — Т. 15, № 3. — С. 285. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Белково-пептидный состав водно-солевого экстракта неоплодотворенной икры лягушки Rana ridibunda в зависимости от способов его получения
за авторством: Тыныныка, Л.Н., та інші
Опубліковано: (2005) -
Вплив кріоконсервації насіння на біохімічні показники проростків на початкових етапах розвитку
за авторством: Арапетян, Е.Р., та інші
Опубліковано: (2005) -
Виявлення пошкоджень сперматозоїдів птиці під час низькотемпературного консервування
за авторством: Бичко, С.В., та інші
Опубліковано: (2005) -
Изучение сохранности плазмидных штаммов Escherichia coli после инкубации с криопротекторами и охлаждения до –196 °С
за авторством: Панасенко, Ю.В., та інші
Опубліковано: (2005) -
Оценка состояния хроматина в бластомерах после криоконсервирования
за авторством: Петрушко, М.П., та інші
Опубліковано: (2005)