Історія формування навчального музея кафедри патологічної анатомії з секційним курсом Одеського національного медичного університету - Даниленко, А.І.; Бурячківський, Е.С. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
У статті викладені основні етапи історії формування навчального музею кафедри патологічної анатомії з секційним курсом Одеського національного медичного університету. Підкреслено внесок ряду вчених, співробітників кафедри патологічної анатомії в створенні й формуванні унікальної колекції музею, що використовується в навчальному й науково-дослідницькому процесах на кафедрі.