Коефіцієнти проникності мембран ентероцитів миші для води та кріопротекторів
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | Огурцова, В.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2016
|
Назва видання: | Проблемы криобиологии и криомедицины |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/137396 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Коефіцієнти проникності мембран ентероцитів миші для води та кріопротекторів / В.В. Огурцова // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2016. — Т. 26, № 2. — С. 163. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Коефіцієнти проникності мембран ентероцитів миші для води і кріопротекторів
за авторством: Огурцова, В.В., та інші
Опубліковано: (2016) -
Проникність мембран ентероцитів миші для води та кріопротекторів
за авторством: Огурцова, В.В., та інші
Опубліковано: (2017) -
Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae для води і кріопротекторів
за авторством: Сакун, О.В., та інші
Опубліковано: (2009) -
Вплив кріопротекторів і низьких температур на збереженість еритроцитів бика, коня та кролика
за авторством: Улізко, П.Ю., та інші
Опубліковано: (2016) -
Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiaе для води та кріопротекторів
за авторством: Сакун, О.В., та інші
Опубліковано: (2008)