Високоінгібовані бурові промивальні рідини з підвищенними триботехнічними властивостями - Вдовиченко, А.І.; Магун, М.Я.; Зіньков, Р.В.; Салижин, Г.С. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2016)
Наведені результати удосконалення та промислового випробування високоінгібованої промивальної рідини з підвищеними змащувальними властивостями для буріння нафтогазових свердловин у складних геолого-технічних умовах родовищ в Дніпровсько-Донецькій западині.