Патогенетичні аспекти медичної реабілітації операторів транспорту на етапі донозологічних порушень - Гоженко, А.І.; Горша, О.В.; Горша, В.І. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2012)
Проводиться аналіз проблеми донозологических станів в операторів транспортних засобів: актуальності, патогенетичних особливостей і аспектів медичної корекції фізичними факторами. На підставі проведених власних досліджень обгрунтовано необхідність подальших досліджень у форматі даної проблеми.