Взаємозв’язки між вегетативною нервовою і імунною системами (огляд) - Кульчинський, А.Б.; Гоженко, А.І.; Попович, І.Л. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2017)
Огляд присвячений аналізу сучасних поглядів на регуляторний вплив вегетативної (автономної) нервової системи на діяльність імунних органів, чому сприяє наявність адрено- і холінорецепторів на різних видах імуноцитів.