Основні валідаційні критерії методу "OCHRAPREP® кількісне визначення охратоксину А з використанням високоефективної рідинної хроматографії" - Бережна, Л.Г.; Цвіліховський, В.І.; Климентьєва, Л.В. (Журнал Хроматографічного товариства, 2008)
Проведено оцінку валідаційних критеріїв "повернення" та "коефіцієнт варіації" згідно Рішення 2002/657/EC для охратоксину А, вміст якого визначався методом високоефективної рідинної хроматографії із застосуванням при пробопідготовці імуноафінних колонок OCHRAPREP®. Доведено, що величина повернення та коефіцієнту варіації відповідають Рішенню EC 65732002, а отже даний метод є придатним до використання.