Вплив техногенних і геоландшафтних чинників на стан довкілля території окремого району мегаполіса - Коніцула, Т.Я. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2012)
За результатами проведених досліджень визначено особливості впливу техногенних, кліматичних, геоландшафтних та урболандшафтних чинників на стан навколишнього середовища території Шевченківського района м.Києва.