Статут Міжнародної асоціації філософії права та соціальної філософії (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2003)
Прийнятий 26 серпня 1987 р. із змінами, внесеними 24 серпня 1991 р. та 15 серпня 2003 р.