Оцінка захисних властивостей контейнера для зберігання відпрацьованих джерел іонізуючого випромінювання - Полякова, І.О. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2013)
Представлено результати розробки контейнера для транспортування і тривалого зберігання закритих гамма-випромінюючих відпрацьованих джерел іонізуючого випромінювання, особливостей розрахунку та перевірки захисних властивостей.