Шляхи підвищення рівня довіри суспільства до безпеки геологічного захоронення радіоактивних відходів - Корчагін, П.О.; Шабалін, Б.Г. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2014)
Проаналізовано шляхи підвищення безпеки при тривалому зберіганні і похованні високоактивних відходів, в тому числі відпрацьованого ядерного палива, з точки зору підвищення довіри суспільства до подальшого використання ядерної енергії та недопущення несанкціонованого використання ядерних матеріалів і ядерних технологій.