Електродіалітичне фракціонування тритію у водних розчинах з використанням полімерних і композитних мембран - Зубко, О.В.; Пушкарьов, О.В.; Долін, В.В.; Розко, А.М. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2014)
У двокамерній електродіалізній установці з використанням гомогенних полімерних катіонобмінних та комбінованих мінерально-целюлозних мембран досліджено фракціонування ³Н/¹Н у водному розчині. Встановлено, що на ефективність розділення ізотопів впливає не лише тип мембран, але й кислотно-лужний режим електроліту в камерах електродіалізатора.