Можливості використання експертних методів та систем для вирішення задач екологічної безпеки в зонах впливу АЕС - Попов, О.О.; Яцишин, А.В.; Артемчук, В.О. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2016)
В роботі розглянуто питання можливостей використання сучасних експертних методів та систем для підтримки прийняття управлінських рішень в сфері екологічної безпеки в зонах впливу АЕС. Отримані результати будуть використані для побудови модуля експертних оцінок інформаційно-аналітичної експертної системи для оцінки екологічного впливу АЕС на навколишнє природне середовище.