Глибока переробка відпрацьованого ядерного палива як ключовий крок до сталого розвитку атомної енергетики - Шабалін, Б.Г.; Бугера, С.П.; Закритний, Є.Є. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2016)
В статті розглянуто можливі послідовні кроки, з точки зору розвитку ядерного паливного циклу, які дозволять досягти у майбутньому сталого розвитку атомної енергетики.