Хімічний склад атмосферних опадів в околицях м. Борислава - Карабин, В.В.; Рак, Ю.М. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2016)
Здійснено оцінку хімічного складу атмосферних опадів на території одного з найстарших нафтопромислових районів Європи – Бориславському, виявлено його особливості для подальшого моделювання міграції забруднюючих речовин у гідролітосфері.