Геологічні сонети. До 80-річчя з дня народження члена-кореспондента НАН України Р.Я. Белєвцева - Долін, В.; Блажко, В. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2017)
5 липня 2017 р. виповнилося 80 років доктору геолого-мінералогічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки та премії ім. В.І. Вернадського, завідувачу відділу екологічної геології та термодинаміки геосфер Державної установи «Інститут геохімії навколишнього середовища Національної академії наук України» Рудольфу Яковичу Белєвцеву.